X

Baffle Tavan Sistemleri

Baffle ahşap asma tavan sistemi, taşıyıcıya kolayca sabitlenmelerini sağlayan önceden sabitlenmiş klipslere sahip ahşap panellerden oluşur. Tamamen benzersiz bir görünüm elde etmek için çeşitli panel genişlikleri birlikte sırayla birleştirilebilir. Sistemin kurulumu kolaydır ve plenuma erişim kolaylığı için tamamen de monte edilebilir.

Alüminyum baffle asma tavan panelleri; tavanda farklı ölçülerde dikey olarak asılan metal panellerdir. Doğrusal dikey tasarım, tavan arasındaki havanın sirkülasyonunu sağlarken, farklı ebat ve panel mesafeleri sayesinde tavanda bulunan elektrik ve mekanik tesisatlarını gizleme imkanı verir.

Baffle Tavan sistemleri çarpıcı iç mekanlar yaratır. Doğrusal profilli tavanlar son derece ilgi çekici iç mekanlar yaratır ve sıkı bütçe kısıtlamaları olan projeler için mükemmeldir. 

Baffle tavan sistemleri, plank profil olarak mevcuttur ve farklı estetik tasarım seçenekleri oluşturmak için çok çeşitli genişlik ve derinliklerde mevcuttur. Bu sistemler hem dahili hem de harici olarak kullanılabilir. Yüksek kaliteli iç yüzeyler oluşturmak için bina hizmetleriyle birlikte tasarlanabilirler.

-Geniş açık alan tasarımı için doğrusal süreklilik sunar.

-Taşıyıcı profilin özel kilit sistemi kolay, güvenli ve
hızlı montaj sağlar.

-Farklı baffle panel ölçü ve aralık alternatifleri
üretim olarak mümkündür.

-İsteğe göre farklı renkler.

Mükemmel tavan görselliği elde etmek için baffle asma tavan sistemlerimizi tercih edebilirsiniz.

Profesyonel tavsiyeye ek olarak tamamen ücretsiz bir çalışma için fiyat teklifi isteyin.
Ücretsiz fiyat teklifi