X

Epdm Kauçuk Zemin (Saha)

Kauçuk elastik, dayanım gücü yüksek, darbeden kaynaklı etkiyi azaltan, koruyucu özelliğe sahip spor zemini türlerindendir. Genellikle okul bahçelerinde, atış poligonlarında, yürüyüş alanlarında, bisiklet yollarında, tenis kortlarında vb. alanlarda kullanılan malzeme türüdür.

Kauçuk zeminler hava koşullarında (düşük ve yüksek sıcaklık, yagmur…) deforme olmayan ve temizliği su ile kolay bir şekilde yapılan malzeme türüdür.

Kauçuk Zemin Türleri

  1. Karo Kauçuk Zemin
  2. Blok Kauçuk Zemin
  3. Rulo Kauçuk Zemin
  4. Kilit Kauçuk Zemin
  5. Puzzle Kauçuk Zemin

EDPM Dökme Kauçuk zemin kaplama gelişen inşaat teknolojisi ile gelen yenilikçi ve modern yöntemlerden biridir. Tam adı Ethylene Propylene Diene Monomer olan bu kaplama türünün ana maddesi ise kauçuktur. EPDM zemin kaplamasını avantajlı ve kullanışlı kılan da budur. Yüksek sıcaklık ve ısıya, darbelere karşı korunaklı olan bir kaplama türüdür.

UYGULAMA

1- EPDM Dökme Kauçuk zemin kaplaması beton zeminin düzgün şekilde temizlenmesinin ardından uygulama aşamasına geçilir. Temizlenen yüzeye bir kat primer(astar) uygulaması yapılır. Bu uygulama, beton zeminle üst katman da atılan sbr kauçuk ürününün birbirine sıkıca bağlanmasını sağlar

2- Primer (astar) uygulamasının ardından, Mikser vasıtasıyla SBR kauçuk granüllerle uygun oranda poliüretan BINDER karıştırılır. Bu karışım primer (astar) uygulamasının üzerine istenilen kalınlıkta serilir. Bu uygulamanın kürleşme süresi ortalama 12 saattir.

3- İstenilen kalınlıkta atılan SBR kauçuk granülün üzerine mikserde karıştırılan EPDM ve Poliüretan BINDER karışımı uygulanır. Bu uygulama istenilen renk ve desenlerde yapılır. Hayal edilen ve tasarlanan zemin gerçeğe dönüştürülür.

Profesyonel tavsiyeye ek olarak tamamen ücretsiz bir çalışma için fiyat teklifi isteyin.
Ücretsiz fiyat teklifi